Pioli ponosno o milanskih strokovnjakih: To zmorejo le resnično močne ekipe

Pioli ponosno o milanskih strokovnjakih: To zmorejo le resnično močne ekipe

Je sanj o tretjem naslovu AC Milan Nogometni dresi konec? Po porazu z 1:0 proti Romi v prvi četrtfinalni tekmi lige Europa je trener Stefano Pioli pozval k "ponosu" svojih igralcev.

Milanu v četrtek zvečer nihče ne bi mogel očitati pomanjkanja zavzetosti, zlasti po odmoru, vendar je bila potrebna sreča na strani Rome. Najboljši dokaz za to je bila zadnja četrt ure, v kateri je domačim na San Siru le dvakrat uspelo zadeti aluminij. V prvem delu je moral na črti obračunati tudi napadalec Romela Lukakuja.

[caption id="attachment_13493" align="aligncenter" width="932"] Pioli ponosno o milanskih strokovnjakih: To zmorejo le resnično močne ekipe[/caption]

"Največja težava je bila, da smo prejeli gol iz postavljenega položaja," je po koncu tekme povedal Nizozemec Tijjani Reijnders. Pri tem je izpostavil kot, ki po njegovem mnenju ni bil dosojen. Incident je tako razjezil trenerja Otroški AC Milan Nogometni Dresi, Stefana Piolija, da mu je sodnik Clement Turpin pokazal rumeni karton.

Pioli je za povedal, da bi se raje pogovarjal o nogometu. A 58-letnik je imel vseeno dovolj za povedati. "V prvem polčasu smo imeli nekaj težav," je priznal trener Poceni AC Milan Nogometne majic, ki bi si želel, da bi bila njegova ekipa "pogumnejša". "V drugem polčasu mi je bila ekipa všeč, vendar moramo bolj tvegati. V drugi tekmi pričakujem ponos in voljo do zmage."

Milan po porazu z 1:0 proti Romi potrebuje več poguma in odločnosti. Kljub sreči nasprotnika so pokazali zavzetost, a je manjkalo sreče pri zaključkih. Trener Pioli pričakuje ponos in voljo do zmage v naslednji tekmi.


rauljimenezclub

313 Blog posts

Comments